29 Kasım 2011 Salı

Patrick Jane'i Beklerken



Criminal Minds, hmm...
Pek bir hastası olduğum The Mentalist ile Supernatural'ın yeni bölümlerini beklerken tanıştım Criminal Minds ile. Alışmadığınız bir yerde duramazsınız ve aileniz gibi olan Patrick Jane ve Dean Winchester ile birlikte vakit geçirmek istersiniz, işte Criminal Minds'ın ilk birkaç bölümünde böyle bir uzaktım, diğer dizi bölümlerini beklerken beni oyalasın diye açtım ve olan olmuş bulundu.



Criminal Minds BAU ekibi bu sefer ailem gibi olmaya başladı. Morgan, Hotchner, Gideon sonra Rossi, Penelope, Prentiss ve en favori iki karakterim Dr Spencer Reid ile Jennifer "JJ" Jareau... Diziyi izledikçe izlemek istiyor ve yine başka bir şeyle ilgilenesi gelmiyor insanın... Özellikle doktor ünvanı konusunda çok hassas olan Reid'in pek aşmış zekası ile Jennifer Jareau'nun pek güzel resmedilmiş karakteri kendileriyle ilgili alışkanlık yaratabiliyor. Red John karmaşası içinde The Mentalist'le ilgili tüm bekleyişlerinizi bile bir an için unutturabiliyor. "100" adlı bölüm ve neredeyse her sezon finalinin gönüllere taht kurmasıdır bu dizi; başında ve sonunda söylenen sözlerin bütüne hakim olması ve sırıtmamasıdır.


Bu konuyla ilgili daha sonra yapılacak açıklamayla birlikte şimdilik söylemek istediklerim bu kadar.
edit büdüt: son sezonda bazı isimler dışında ailenin tekrar birarada olması annesi babası kavga etmiş çocuğun barıştıklarında sevinmesi gibi bir sevinç yaratabilir. abartmayalım, öyle bir şey...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder